08/05/24

Daar is Velooz weer!

Daar is Velooz weer!

Voor het eerst sinds 2019 wordt op Pinstermaandag 29 mei ter gelegenheid van de Ronde van Limburg op het Speelhof in Borgloon opnieuw Velooz georganiseerd.  Het team van Velooz zorgt ook dit jaar voor een groots netwerkevent voor ondernemers, liefhebbers van koers en mensen die houden van lekker eten en drinken. Behalve het Veloozdorp is er ook het supportersdorp waar iedereen terecht kan voor een frisse pint, een babbel en natuurlijk ook om de koers vanop de eerste rij te zien.

Voor de eerste editie van Velooz moeten we teruggaan naar 2017 toen er zo’n 70 mensen aanwezig waren. Het jaar daarop verhuisde Velooz naar het Speelhof in Borgloon. In 2019 barste het event met 220 aanwezigen net niet uit zijn voegen.  Het daaropvolgende jaar dachten de organisatoren aan uitbreiding tot tante Corona op bezoek kwam en alle plannen doorkruiste.

Drie jaar later is Velooz terug van helemaal weggeweest.  Op Pinkstermaandag ligt het kloppend hart van De Ronde van Limburg in Borgloon.  Met maar liefst vier doortochten tussen 13.00 u en 16.30 u kunnen de gasten van Velooz met volle teugen genieten van de koers, lekker eten en meer dan één drankje. 

Er zijn twee formules: het Veloozdorp of het supportersdorp. Voor het het Veloozdorp moet je op voorhand ingeschreven zijn. Voor de all-inclusive formule betaal je 95 €. Voor dat bedrag kan je tussen 12.00 u en 17.00 u doorlopend genieten van lekker eten, een ijsje, een frisse pint en/of een lekker wijntje.  Om 17.00 u eindigt de all-inclusive formule en zijn consumpties te betalen. Wil je de koers en een wandeling in het mooie Borgloon combineren, dan kom je gewoon naar het supportersdorp om er te genieten van een drankje, pizza, al het lekkers dat een Ofyr te bieden heeft en om uiteraard naar de koers te kijken.

Wil jij Velooz beleven als VIP? Bestel dan nu je ticktets via info@velooz.be

Foto: Velooz & Laura Aiola


Ontdek