16/07/24

Aftrap campagnes Red Wolves, Black Arrows en Men18

Aftrap campagnes Red Wolves, Black Arrows en Men18

Vandaag geven we het officiële startschot voor de campagnes van de Red Wolves, de Black Arrows en de Men18. De komende weken spelen alle bovenvermelde teams interlands. 

De Red Wolves spelen op 10 januari om 18.00 u een levensbelangrijke barragewedstrijd in aanloop van het EK 2026. Bij winst tegen Cyprus (heen en terug) mogen de Red Wolves deelnemen aan de EK-kwalificaties die eind oktober/begin november 2024 gespeeld worden.  De wedstrijd wordt gespeeld in de Alverberg in Hasselt. Voor deze wedstrijd kunnen gewone tickets alsook tickets voor het Belgian Café gekocht worden. Voor deze formule van een hapje, een drankje en een topmatch zien we steeds meer interesse. 

Op 23 december spelen de Black Arrows om 16.00 u een interland tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt georganiseerd na afloop van het vierlandentornooi dat de KBHB organiseert in Lokeren. Deze interland wordt gespeeld in Lokeren. Behalve gewone tickets zijn er ook VIP-tickets te koop. 

Van 19 tot 23 december organiseert de KBHB met de steun van de IHF een vierlandentornooi. Behalve België nemen ook nemen ook Kosovo, Luxemburg en Polen deel. We bieden dagtickets aan waarmee je meer dan één wedstrijd kan bekijken, waaronder ook op een wedstrijd van de Young Black Arrows. Die spelen op 22 december om 18.00 u en op 23 december om 14.00 u telkens een wedstrijd tegen handbalschool Gerle. 

Tickets zijn te koop via deze link: https://www.handballbelgium.be/

 

 

 


Ontdek