04/05/24

Gelukswandeling in Borgloon

Gelukswandeling in Borgloon

Zondag 4 februari organiseert de kookclub Pootkruid in Borgloon een gelukswandeling ten voordele van Kom op tegen Kanker. De deelnamekost is 10 €, inclusief 1 consumptie onderweg. Kinderen onder de 12 jaar wandelen gratis mee. Maandagochtend stond de teller op 200 inschrijvingen.

Samen het glas heffen en lachen van plezier. Maar ook samen stil worden en een traantje laten. Het zijn de dingen des levens die dagdagelijks gebeuren. “Met Frank en Jean-Marie zijn er twee vrienden wiens gezondheidstoestand zorgelijk is”, zegt Stefan Lemmens van kookclub Pootkruid.  “Beiden hebben een grote vriendenkring die erg geraakt zijn door hun toestand.  Het bracht ons op het idee om met onze kookclub een wandeling te organiseren waarvan we de opbrengst schenken aan Kom op tegen Kanker. Maar nog belangrijker dan het financiële is dat we als vrienden samen heel even de tijd nemen om tijdens de wandeling nog intenser aan hen te denken en stil te staan bij wat zij en hun familie doormaken. Vrienden ben je in goed en kwade dagen. Ook al zijn we geen dokters en kunnen we op medisch vlak niets voor hen betekenen, toch willen we tonen dat wij er als vrienden voor hen zijn.”

Wie zondag wil meewandelen is welkom, maar dient zich op voorhand in te schrijven. Dat kan door per persoon 10 € over te schrijven naar BE54 6526 5070 6697 met vermelding van je naam en aantal deelnemers.  Het is NIET MOGELIJK om je zondag ter plaatse in te schrijven.

Deelnemers aan de wandeling kunnen tussen 10.00 u en 12.00 u vertrekken aan de terreinen van tennisclub Loonse TC, Ervaertstraat 9 in Borgloon. De wandeling is er eentje van 6 km.


Ontdek