05/07/20

Derde opeenvolgende ritzege voor Nasser Al-Attiyah

Derde opeenvolgende ritzege voor Nasser Al-Attiyah

Nasser Al-Attiyah (Toyota Hilux) heeft na de eerste twee etappes nu ook de derde etappe in de Qatar Cross-Country Rally op zijn naam geschreven. De Qatarees had bij aankomst 3:11 voorsprong op teamgenoot Jakub Przgyonski (Toyota Hilux). Yazeed Al Rajhi (Toyota Hilux) eindigde als derde. In de stand blijft Al-Attiyah comfortabel aan de leiding. Al Rajhi volgt als tweede op 1:21.18. Przygonski is derde op 2:03:37.

Na de technische problemen van gisteren kenden de Toyota rijders van Overdrive Racing een uitstekende dag. Niet alleen namen ze de top drie van de rituitslag voor hun rekening, ook in de stand nemen ze het volledige podium voor hun rekening.

En er is nog meer goed nieuws van het Belgische team. Net als gisteren eindigden ook vandaag Kees Koolen en Serge Bruynkens (OT3 Overdrive) als zevende. Na drie etappes zijn ze opgeschoven naar de achtste plaats. “De organisatoren hadden vandaag een mooie en heel gevarieerde rit uitgestippeld” zegt Serge Bruynkens. “Net als gisteren was het vandaag ook een ideale mix van plezier en presteren. De samenwerking met Kees verloopt prima. Enige moeilijkheid is de verstaanbaarheid. De combinatie van motorgeluid en wind zorgt ervoor dat er soms een nota niet helemaal doorkomt. We zijn hier om elkaar en de wagen te leren kennen. De bedoeling is om de volledige wereldbeker samen te rijden.”

Copyright BELGA / De Broodplank
Foto met dank aan Overdrive Racing


Ontdek