25/02/21

Win dit Pinksterweekend jouw Homie of jouw Squad-beleving

Win dit Pinksterweekend jouw Homie of jouw Squad-beleving

Staycation Squad, de eerste Thuisvakantiemaker in België, organiseert deze week een winactie waarbij je ofwel een Homie ofwel één van de zeven Squad-belevingen kan winnen. Het enige wat je moet doen het antwoord geven op enkele simpele vragen. Wie het antwoord op de schiftingsvraag juist heeft, of het dichtst in de buurt komt, wint één van de in totaal acht te verdelen prijzen.

Met temperaturen van en om bij de 25 graden belooft het verlengde Pinsterweekend opnieuw een topweekend te worden. Een weekend om te ontspannen en om bijvoorbeeld een vakantie bij je thuis voor jouw gezin en de mensen in jouw bubbel te organiseren. “Met het op vakantie gaan denken we aan de traditionele schoolvakanties” zegt Sophie Naze, de creatieve onderneemster achter Staycation Squad. “Maar eigenlijk kunnen we elke dag van het jaar een vakantie organiseren en het vakantiegevoel maximaal beleven. We willen de mensen daarvan bewust maken en organiseren daarom deze week een Staycation winactie. Mensen hebben de keuze uit een Homie die hen komt ontzorgen of één van onze zeven Squad-belevingen. Van een workshop tip-tok over een wijnproeverij tot een wellness arrangement. Vissen met vaste hengel, een privé optreden van een zanger die romantische liefdesliedjes brengt, een zingende ober en een workshop percussie vervolledigen het aanbod.”

De wedstrijd werd vandaag 25 mei gelanceerd en loopt tot en met donderdag 28 mei middernacht. Vrijdag 29 mei worden de winnaars bekend gemaakt. De prijs kan opgenomen worden tijdens het Pinksterweekend: van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni naar beschikbaarheid en volgens de voorwaarden van de Staycation Squad partners.

Deelnemers aan de wedstrijd moeten drie Staycationvragen én een schiftingsvraag beantwoorden. Tijdens en/of na afloop van hun Staycation vragen we de winnaars om hun vakantiegevoel te delen op sociale media met volgende hashtags: #vakantiehier #vakantieineigenhuis #thuisvakantie #staycation #staycationsquad #homie

De wedstrijd verloopt via https://www.staycationsquad.be/wedstrijd en is onderhevig aan het wedstrijdreglement dat via de website raadpleegbaar is. Uiteraard worden de richtlijnen ivm bubbels en het respecteren van de fysieke afstanden ook hier aangehouden. Alles is corona-proof.


Ontdek