08/05/21

BergHOFF introduceert modulaire en herbruikbare drinkfles met beschermde drinktuit

BergHOFF introduceert modulaire en herbruikbare drinkfles met beschermde drinktuit

Het is de laatste tijd erg duidelijk geworden hoe snel bacteriën en virussen zich verspreiden. Velen van ons realiseren zich niet dat (herbruikbare) drinkflessen hier een grote rol in spelen. BergHOFF Worldwide heeft een herbruikbare drinkfles ontworpen die het risico op het zo gemakkelijk verspreiden van bacteriën en virussen zal verminderen: de Protean fles. Een modulair flessysteem dat speciaal is ontworpen om de drinktuit vrij te houden van besmetting. De Protean fles heeft een slimme beschermkap over de drinktuit die eenvoudig openklapt met een druk op de knop. BergHOFF Worldwide lanceert de PROTEAN-flessenset op 30 maart op Kickstarter.

"We nemen onze flessen overal met ons mee. We gooien hem in onze sporttas, dragen hem terwijl we in de trein stappen en drinken er de hele dag uit. Miljoenen van ons realiseren zich niet hoe vaak we de dop van een drinkfles aanraken. Of het mondstuk" , aldus Adelheid Deltour, Chef BergHOFF

Vooral tegenwoordig maken we ons steeds meer zorgen over hygiëne, en hoe gemakkelijk besmetting zich kan verspreiden. Daarom ontwierp BergHOFF de PROTEAN fles, met een slimme beschermde dop die de drinktuit afdekt en eenvoudig openklapt met een druk op de knop. Zo ben je er zeker van dat je je drank niet besmet met iets dat van je handen wordt overgedragen.

"We wilden een drinkfles die zorg draagt voor je gezondheid en veelzijdig genoeg is om je bij elke activiteit te vergezellen", zegt Adelheid Deltour, Chef BergHOFF

De PROTEAN-fles

Het PROTEAN-flessensysteem is een modulaire flessenset die ontworpen is om gemakkelijk over te stappen van kantoor naar de sportschool. De set bevat 2 bidons en wordt geleverd met 5 speciale add-ons om je bij elke activiteit te vergezellen.

Features

Ontdek de veelzijdige componenten van Protean

Wij wilden een drinkfles die zorg draagt voor uw gezondheid en veelzijdig genoeg is om u bij elke activiteit te vergezellen. Protean bevat 7 onderdelen om modulair te zijn en zich volledig aan te passen aan uw behoeften.

Bij aankoop van een Protean pakket ontvangt u:
- 1 fles gemaakt van hoge kwaliteit BPA-vrij Tritan + sportdop + lekvrij beschermende dop
- 1 fles gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal + bredere drinktuit + lekvrij beschermende dop
- 1 thee infuser
- 1 fruit infuser
- 1 shaker bal

Protean zal beschikbaar zijn in drie kleurvarianten, rood, grijs en goud.

Lancering via Kickstarter

BergHOFF Worldwide lanceert de PROTEAN-flessenset op 30 maart op Kickstarter.
"Voor Berghoff is het opzetten van een Kickstarter-campagne om een nieuw product te lanceren iets geheel nieuws. We kiezen heel bewust voor deze route omdat we op die manier al vroeg feedback van klanten kunnen krijgen. En zo zullen we nog steeds de mogelijkheid hebben om het ontwerp aan te passen op basis van de feedback die via Kickstarter gegeven kan worden. We willen samenwerken met de community die zij creëren om de ultieme herbruikbare drinkfles te produceren", zegt Adelheid Deltour, Chief BergHOFF.

Voor de early birds

Vroege gelovers in de PROTEAN fles, (of mensen die gewoon geïnteresseerd zijn) hadden de mogelijkheid zich te "pre-registreren" op www.proteanbottle.com nog voordat de Kickstarter campagne van start ging om als eerste te weten te komen wanneer de campagne live ging. Ze hebben dan ook een betere kans om de hoogste korting te krijgen op het moment dat BergHOFF de campagne lanceert.
Protean nu beschikbaar op Kickstarter

Sinds gister is de Protean campagne live op Kickstarter.

https://www.kickstarter.com/projects/proteanbottle/protean-the-reusable-bottle-with-protected-drinking-spout 

 


Ontdek