24/04/24

Schrijf je in voor 'Helden' OF ‘Helden Garden Diner’

Schrijf je in voor 'Helden' OF ‘Helden Garden Diner’

De vierde editie van Helden, die doorgaat op 18 augustus, heeft alles om een topeditie te worden. Net als vorig jaar gaat Helden door in de tuin van het Brigittijnenklooster, Nieuwland 11 in Borgloon. Om alles in goede banen te leiden vragen we je om je in te schrijven ... inderdaad, eerst vroegen we dat niet maar de mails, telefoons, berichten kwamen van alle kanten. En dus willen we orde, geen chaos.

We hebben twee formules:

  • Helden Garden Diner, een formule waarbij je een tafel boekt en komt eten in de tuin
  • Helden, de show waarbij je:
    • Vanaf vier personen een tafel bestelt
    • Met minder dan vier personen (één, twee of drie) stoelen bestelt

Wil je de avond van Helden liever niet koken en maximaal genieten van de pracht en schoonheid van de tuin van het Brigittijnenklooster? Schrijf je dan in voor ‘Helden Garden Diner by Bake Away’. Behalve een lekker menu bieden wij ook een drankenpakket aan.

HELDEN GARDEN DINER

Luc en Jan Withofs hebben het volgende voor jullie in petto:

- Pancetta en Ganda ham flinterdun geserveerd met broodstengels
- Entrecote Wit Blauw getrancheerd en klaargemaakt op de Ofyr, vergezeld door een fris slaatje, warme groentjes, honing mosterdsausje, gebakken aardappelen met rozemarijn en zure room.
- Bavarois van Haspengouws Goud (aardbeien en zachte room)

Prijs: 37,5 € pp, BTW inclusief
We bieden je ook de mogelijkheid om een dranken

DRANKENPAKKET

Dit drankenpakket is optioneel en dus niet verplicht.

- Aperitief
- Halve fles witte of rode wijn
- Waters
- 3 drankbonnen

Prijs: 25 € pp, BTW inclusief

DRANKBONNEN

Wil jij als bedrijf een factuur ontvangen voor jouw drankbonnen? Bestel die dan op voorhand en geef aan hoeveel bonnen je graag wil bestellen. Wij zorgen ervoor dat de drankbonnen samen met de Helden Garden Diner bandjes klaarliggen aan de inkom.

INSCHRIJVEN

Je kan je VIA DEZE LINK inschrijven tot en met donderdag 12 augustus. Je inschrijving is pas definitief van zodra de verschuldigde som betaald is. 

Om het overzichtelijk te houden vragen we dat 1 iemand inschrijft per tafel, diezelfde persoon rekent ook op voorhand af

HELDEN (SHOW)

Via je de vierde editie van Helden samen met vrienden of familie bijwonen, dan kan je vanaf vier personen een tafel reserveren. Kom je met minder dan vier (één, twee of drie) dan kunnen we om organisatorische redenen en om zoveel als mogelijk mensen de gelegenheid te geven om coronaproof de show bij te wonen, enkel stoelen aanbieden.

Schrijf je in VIA DEZE LINK  Het aantal plaatsen aan tafels is 150.

Om het overzichtelijk te houden vragen we dat 1 iemand inschrijft per tafel, stoelen reserveer je op naam.

Op dit moment kunnen in totaal 400 mensen Helden bijwonen. Of er nog meer toeschouwers kunnen komen hangt af of de maatregelen in augustus verder versoepelen, maar ... het moet aangenaam en comfortabel blijven voor iedereen.  Het aanbod van tafels wordt sowieso NIET uitgebreid.

Bij slecht weer wijken we uit naar de Sporthal van Borgloon.

 


Ontdek